шанкер\ка

  • Објавен пред 2 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

келнер\ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа ТЦ Зебра-Капиштец има потреба од шанкер\ка со работно искуство.Придружете се во тимот на ИЗЗИ кафе.

Бр.за контакт : 078 383 300

КЛИКНИ