Оператор во customer service

  • Објавен пред 10 месеци
  • Hi-Tech Corporation
  • Активен до 17.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Hi-tech Corp. објавува оглас за вработување на оператор во customer service.

Потребни квалификации:

  • Завршен економски факултет
  • Познавање на англиски јазик

CV-та да се праќаат на mail: contact@hitech.com.mk

КЛИКНИ