Магационер/Магацински работник - Велес

Плата 30.000 ден.

За компанијата: Компанијата ЕНМОН е основана врз вредностите на проактивниот пристап кон пазарот, претприематчкиот духна вработените и посветеноста кон иноваците и светските трендови. Во рамките на компанијата функциониракомерцијалниот... повеќе за компанијата »

ЕНМОН објавува слободна работна позиција магационер/магацински работник во магацинот во Велес.

  • Претходно работно искуство е предност, но не е пресудно.
  • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер,
  • Возчка дозвола Б-категорија.
  • Искуство со управување со виљушкар е пожелно
  • Работно време:Понеделник до Петок, прва смена од 08:00 до 16:00 ч, втора смена 13:00 до 20:00 ч, секоја втора Сабота неработна.
  • Плата 30.000 - 32.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »