Оператор на машина за подготовка на калапи - КАЛАПЕР

  • Објавен пред 7 месеци
  • CASTINVEST
  • Активен до 23.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

CASTINVEST е иновативна компанија за производство на одлеаноци од сив и нодуларен лив, која се позиционира на врвот како една од водечките компании со врвен квалитет на производи и услуги кои ги пласира на домашниот и меѓународниот пазар.

Со својата работа се стремиме кон деловна совршеност во сопствената дејност, иновативен развој на производите и процесите како и непрекинато зголемување на продуктивноста и квалитетот. Изработуваме фазонски делови наменети за водоводни и гасовни инсталации, канализациска арматура, одлеаноци од алуминиум за машинска индустрија

Каст Инвест Доо има потреба од следната работна позиција:

 

                     Оператор на машина за подготовка на калапи-КАЛАПЕР

 

 

Потребни квалификации:

·         Средна стручна спрема-техничко образование

·         Работно искуство  во производен процес

 

 

Oдговорности:

·         Одговорен е за транспорт на јадра до калаперска линија

·         Одговорен е за правилно склопување на јадрата рачно или со кран

·         Одговорен е за добро продувување на формите

·         Одговорен е за квалитетот на изработената форма

·         Ги следи и ги открива сите несоугласености и истите ги пријавува во секторот за квалитет

·         Извршува и дополнителни работни задачи зададени од претпоставениот

 

 

Ние нудиме:

·         Можност да сте дел од голема компанија со над 150 вработени

·         Стабилност и можност за развивање

·         Градење на успешна кариера

·         Одлични услови за работа

·         Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата

·         Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

 

 

Работниот однос се склучува на одредено време ,со можност за продолжување

 

Апликација

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје. Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци

 

КЛИКНИ