Call Agents

  • Објавен пред 7 месеци
  • Кликни Јади ДОО
  • Активен до 06.05.2021
  • Позиција: Телефонски оператор
  • Локација: Скопје

КликниЈади, најголемиот сервис за достава на храна во Македонија, има потреба од вработување на две лица на работната позиција Call Agent. Кликни Јади е основан во 2015 година и постои веќе 6 години. Денес работиме со 250+ ресторани во Скопје и имаме тим кој брои над 100 вработени!

Биди ти дел од тимот на КликниЈади!

Опис на работно место:

- Работа во динамична работна средина, 

- Здобивање со напредни продажни и комуникациски вештини, 

- Комуникација и организација на работа со клиенти, ресторани и добавувачи.

Квалификации:

- Минимум ССС,

- Одлични комуникациски и организациски вештини,

- Позитивност и љубезност,

- Посветеност, одговорност,

- Основни познавања за работа на компјутер,

- Англиски јазик.

Ние нудиме:

- Работа во две смени,

- Атрактивна плата според квалификации,

- Можност за заработување на дополнителни бонуси.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават апликациите во форма на CV на следната email адреса [најави се за да го видиш е-маилот]