Шеф на рецепција во Хотел „Карпош“

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Хотел „Карпош“Скопје има потреба од 

Шеф на рецепција

Потребни квалификации:

  • претходно искуство во областа
  • аналитичен, ориентиран кон успех во работата
  • посветеност, иницијативност  и мотивираност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »