Комерцијалист

  • Објавен на 1.2018
  • ПРОМО
  • Активен до 14.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради отворање на нови претставништва во Скопје и регионот, имаме потреба од 11 кандидати, кои се: 

 

  • Комуникативни,
  • Амбициозни,
  • Со желба за напредување.

 

За апликантите е обезбедена комплетна обука, за пополнување на различни позиции според стандардите на компанијата во Скопје.

Стартен приход + дополнителна заработка (23.000 ден + ...)

Потребни услови: Возило за работа.

Контакт телефон: 070/241 - 836 (од 09:30 до 15 ч.)

Контакт меил: oglasi.dps@gmail.com

Задолжително интервју.

КЛИКНИ