Оператор на машина за подготовка на калапи-КАЛАПЕР

 • Објавен пред 6 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 27.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

CASTINVEST е иновативна компанија за производство на одлеаноци од сив и нодуларен лив, која се позиционира на врвот како една од водечките компании со врвен квалитет на производи и услуги кои ги пласира на домашниот и меѓународниот пазар.

Со својата работа се стремиме кон деловна совршеност во сопствената дејност, иновативен развој на производите и процесите како и непрекинато зголемување на продуктивноста и квалитетот. Изработуваме фазонски делови наменети за водоводни и гасовни инсталации, канализациска арматура, одлеаноци од алуминиум за машинска индустрија

 

Каст Инвест Доо има потреба од следната работна позиција:

Оператор на машина за подготовка на калапи-КАЛАПЕР

 

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема-техничко образование
 • Работно искуство  во производен процес

 

Oдговорности:

 • Одговорен е за транспорт на јадра до калаперска линија
 • Одговорен е за правилно склопување на јадрата рачно или со кран
 • Одговорен е за добро продувување на формите
 • Одговорен е за квалитетот на изработената форма
 • Ги следи и ги открива сите несоугласености и истите ги пријавува во секторот за квалитет
 • Извршува и дополнителни работни задачи зададени од претпоставениот

 

Ние нудиме:

 • Можност да сте дел од голема компанија со над 150 вработени
 • Стабилност и можност за развивање
 • Градење на успешна кариера
 • Одлични услови за работа
 • Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата
 • Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

Работниот однос се склучува на одредено време, со можност за продолжување

 

Апликација:

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје. Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци

КЛИКНИ