Хигиеничар/ки

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

Активни огласи од НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје:

Аналитичар за микробиолошки анализи - Агроном - Поледелец

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје, за одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следните работни позиции:

Хигиеничар/ки – 5 извршители

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование

  • Искуство како хигиеничар ќе се смета за предност

  • Педантност и темелност во извршување на работните задачи

Одговорности и задачи:

  • Редовно одржување на хигиена во производствен погон

Личен Профил:

  • Флексибилност
  • Одговорна и вредна личност
  • Организираност
  • Самоиницијативност

При изборот на најповолни кандидати ќе бидат спроведени процес на селекција и интервјуа.

Кратка биографија да се испрати на следнава email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот трае 10 (десет) работни дена од денот на неговото објавување.