ОПЕРАТОР НА КРОЈАЧКА, CNC МАШИНА, ОПШТ РАБОТНИК

 • Објавен пред 3 месеци
 • Бујото
 • Активен до 19.03.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Фирмата БУЈОТО има потреба од:

ОПЕРАТОРИ НА КРОЈАЧКА, ОПЕРАТОР НА CNC МАШИНА, ОПШТ РАБОТНИК

со или без работно искуство.

Одговорности и работни задачи за оператори на машина:

 • Внесување програми на CNC машина
 • Бушење, сечење и фрезање на плочи
 • Основно одржување на машина (чистење и подмачкување)

Одговорности и работни задачи за општ работник:

 • Утовар/Истовар на роба
 • Асистирање на машина
 • Стругање
 • Чистење и пакување на елементи

Што нудиме?

 • Можност за обука и напредување
 • Почетна нето плата од 20.000 денари за вработен на машина за кроење
 • Почетна нето плата од 22.000 денари за вработен на CNC глодалка и бушилица.
 • Почетна нето плата од 12.000 денари за општ работник со можност за напредок при покажан афинитет кон учење на работата и видлив прогрес.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера
 • Работно време од 8:15 до 16:15; пауза за појадок од 30 минути и пауза за кафе од 10 минути.

Што бараме?

 • Сериозен и одговорен пристап кон работата
 • Точност и редовност
 • Читање технички цртежи ќе се смета за предност

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail или оставете ги во нашиот продажен салон на ул. Трета Македонска Бригада во нас. Аеродром, спроти Американ Колеџ до зградите на Џевахир.

Задолжително CV испратете на: vrabotuvanje@bujoto.com.mk.

КЛИКНИ