ГОТВАЧ / ПОМОШНИК ГОТВАЧ

  • Објавен пред 12 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 11.12.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Fitness House:

Шанкер/ка

Fitness House има потреба од:

 

Готвач/ка-помошник во кујна. 


Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на filip@fitnesshouse.mkЛичен профил: 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
  • Љубезност и педантност, со позитивен став,
  • Тимска работа и професионален однос,
  • Работно искуство минимум 3 години.

 

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ