Столар

  • Објавен пред 2 недели
  • Мебел Ацевски
  • Активен до 30.05.2020
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата „Мебел Ацевски“ има потреба од столари со работно искуство во изработување на мебел (од плочести материјали и/или масивно дрво). 
Потребно е познавање на машини за производство на мебел.

Пријавете се на 075 206 925 или на kariera@mebelacevski.com 

КЛИКНИ