МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ

За компанијата: Како организација целосно посветена да им помогне на клиентите да работат кон нивната визија за иднината, имаме квалификуван и професионален тим на ревизори со искуство во областа на сертификација на ISO... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »