КОНОБАР/КОНОБАРКИ ПЛАТА 18 000 денари

  • Објавен пред 5 месеци
  • ATK Premium Club
  • Активен до 13.07.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ATK Premium Club има потреба од зголемување на персоналот КОНОБАР со работно искуство 

* Месечна нето плата во износ од 18 000 денари.

Барот во летниот период функционира на отворено со зелена градина  а во зимскиот период работи како класичен бар на Локација Карпош 3 ( позади базенот карпош и тениските терени СЦ Борис Трајковски ) 

Сите заинтересирани апликанти можат да ни достават CV или да стапат во контакт со одговорното лице.

- Контакт: atkpremiumclub@gmail.com 

- Телефон одговорно лице 075 / 454 - 454

КЛИКНИ