Магационер - Желино

  • Објавен пред 2 недели
  • Kipper
  • Активен до 30.06.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

(преземи го огласот како PDF)

Kipperi ofron:

Page mujore fikse + Bonuse të larta mujore

Mundësi për ngritje të pozitës në punë

Atmosferë pozitive në punë

Transport I organizuar Tetovë – Zheline – Tetovë

Dreka , e mbuluar nga ana e punëdhënësit.

 

Angazhimet e parapara:

Përgatitja e mallit të porositur deri në market me PDA pajisje, VMS sistem për pune në depo

Kujdes dhe ruajtje të produkteve/mallit në depo

Rrëniditja në mënyre të duhur/rregullt të paletit dhe mbështjelljes së po të njejtit

Mbajtja e higjenës dhe rendit ne depo

Respektimi i rregullave dhe procedurave në punë

 

Kualifikimet e nevojshme:

Të kesh të kryer shkollën e mesme

Mosha e preferuar 18 -45 vjeç

Përvoja e punës , do të jetë përparsi për kandidatin

Komunikativ, i organizuar , përgjegjës

I aftë për pune ekipore

Lojal, energjik dhe i vendosur në kryerjen e detyrave në punë.

КЛИКНИ