Оперативен работник во погон за производство на СО₂ (Битола, с.Трн)

Активни огласи од ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје:

Комерцијалист (Продажба)

(преземи го огласот како слика)

ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со производство, дистрибуција и продажба на минерален гас CO2 .Поради зголемениот обем на работа, објавува оглас за следнава работна позиција:

 

Оперативен работник во погон за производство на СО

(Битола, с.Трн)

 

Ако сакате да станете дел од тимот, а притоа сте динамична и одговорна личност, со задоволство Ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.   

 

Потребни квалификации:

 • средно образование,
 • претходно работно искуство не е потребно,
 • познавање на работа со компјутер,
 • поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач),
 • флексибилност за работа на терен,
 • желба за учење на нови технички решенија и новини од областа на гасарството,
 • позитивен однос кон промени.

 

Работни обврски:

 • постојано следење на производствениот процес и соодветно и навремено реагирање,
 • подготовка и ракување со машините и комплетната опрема за производство,
 • складирање на наполнетите садови под притисок,
 • грижа за производи,
 • подготовка на документи за испорака и прием,
 • грижа за хигиена на работно место,
 • градење тимски дух и решавање проблеми во интерес на работењето,
 • други работи по опис на работно место.

 

Компанијата нуди:

 • редовни месечни примања и други бенефиции,
 • одлични услови за работа во тим,
 • работен однос на определено работно време од 3 месеци, со можност за продолжување, (период на докажување на способност).

 

САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или контактирајте не на : +389 2 3223 202.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »