Се бараат редари во автомат клуб во Скопје и Кичево

  • Објавен пред еден месец
  • Apex MK DOO Skopje
  • Активен до 21.08.2020
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Се бараат лица кои ќе бидат ангажирани како редари во атомат клубови на АПЕКС МК во Скопје и Кичево.

Работниот ангажман ке се состои во следново:

- да го одржува редот при влезот и излезот на објектот

- да го контролира оптималниот број на присутни клиенти во клубот

- да обезбеди спроведување на задолжителна дезинфекција на раце на клиенти при влез во објектот

- да не дозволи влез во објектот на лица кои не носат заштитна маска ,марама или шал со кои ке бидат покриени устата и носот

- да го контролира пропишаното одржување на растојание во рамките на објектот

согласно мерките пропишани од Владата на Р.С.Македонија кои се однесуваат за превенција од вирусот Ковид-19

Потребни квалификации :

- со или без работно искуство

- да се однесува љубезно и професионално

Заинтересираните кандидати треба да испратат CV на следниот маил - vrabotuvanje@apex-gaming.mk

 

КЛИКНИ