Работник за работа на машина за бризгање на делови од пластика

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 работник за работа на машинa за бризгање на делови од пластика.

Кандидатoт треба да има било какво средно образование и да е со или без работно искуство. Работата се одвива во прва и втора смена од понеделник до петок.

Плата по договор со  можност за покачување по завршување на обуката и самостојното работење.