Архитект

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

АРХИТЕКТ - ФИНАНСИСКИ АНАЛИТИЧАР/КООРДИНАТОР

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид.

Поради проширување на дејноста, Фасилити Менаџмент Сервицес објавува оглас за вработување на:

Оглас за Архитект

Потребни квалификации:

- Завршено содветно високо образование/Архитектонски факултет

- Работно искуство од најмалку 5 години при проектирање и надзор.
- Задолжително е одлично познавање и активно работење во AutoCAD, ArchiCAD и апликациите од    MS Office пакетот
- Возачка дозвола Б категорија
- Искуство во проектирање и внатрешен дизајн


  Предност ќе имаат кандидати со свое портфолио
 

Доколку ги исполнувате наведените квалификации испратете CV на:

- jobs@fms.com.mk со назнака „ Оглас за архитект“

- Рок на пријавување: до 30.01.2019 година

 

КЛИКНИ