МЕМЕДОВСКИ-КОМПАНИ ДООЕЛ: Градежен Инженер

Градежен Инженер

(преземи го огласот како PDF)

МЕМЕДОВСКИ-КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје е компанија  која што се занимава  со изведување на проекти од областа на градежништвото – конкретно нискоградба (водовод, канализација, патишта, канали за наводнување и одводнување) како и со увоз и извоз на градежна механизација.

Наша цел и визија е да се фокусираме кон реализирање на што поголем број на квалитетни проекти од кои што ќе бидат задоволни нашите клиенти и вработени. Исто така, насочени сме кон зголемување на бројот на вработени како и задржување на веќе вработените преку нивно континуирано усовршување како и стварање на можности за напредок во кариерата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »