Кувар/ка

  • Објавен пред 9 месеци
  • Гастротека Сиеста ДОО
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара кувар/ка за работа во ресторан-фастробар во строг центар на Скопје. Инфо на тел - 070/367-524

КЛИКНИ