Дипломиран правник

За компанијата: ODM COLLECTIONS Дооел Скопје е компанија специјализирана за откуп на побарувања. Континуирано ги унапредуваме процесите на работа и инвестираме во персоналот и најдобрите работници и технологијата со цел на пазарот да понудиме услуги од највисок квалитет. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »