Келнер/ка

Ресторан EQUILIBRIUM DAY & NIGHT има потреба од КЕЛНЕР/КА, поради зголемен обем на работа.

Телефон за контакт и закажување на интервју:

071338730

075/319-256

078/300-688

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »