Експерт/ка за животна средина и социјални аспекти

За компанијата: Компанијата ГАМА Градба ДООЕЛ Скопје се основа во 2007 година. Со постојан и динамичен развој се издвојува како посебна гранка од компанијата Елово комерц, којашто пак се занимава со електрика и инфраструктура и е основана во 1999 год. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДГТУ ГАМА ГРАДБА ДООЕЛ:

Експерт/ка за здравје и безбедност при работа

ДГТУ Гама Грдаба е компанија која постои на пазар 17 години и се специјализира во ниска градба има потреба од Експерт за животна средина и социјални аспекти.

Работни обврски:

 • Ги следи националните и европските законски барања кои се однесуваат на заштита на животната средина и известува за настанатите промени;
 • Одговорен е за одржливо постапување со отпад;
 • придонесува за оптимално функционирање на Системот за управување со животна средина согласно стандардот ISO 14001:2015.
 • Учествува во следење на емисиите, калибрација на инструментите и изготвување на извештаи за состојбата на животната средина;

Работно време - во склоп на договор со можност за скратено или дополнително работно време.

Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома инженер за животната средина, биологија, хемија, геологија или друга релевантна област од природни науки или инженерство;
 • Работно искуство од минимум 3 години;
 • Поседување на возачка дозвола -Б  категорија;
 • Поседување на Сертификат за управување со отпад или други сертификати од областа на заштита на животна средина ќе се смета за предност
 • Општи познавања за добри производни практики и можни влијанија врз животната средина
 • Познавања за одржливо постапување со отпад се смета за предност
 • Лојалност и одговорност;
 • Кандидатот треба да биде комуникативнен и прилагодлив, подготвен за тимска работа во динамична работна атмосфера;

Потребните документи за аплицирање: CV, овластувања, потврди итн. да се пратат на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »