Ројал Инвест: Комерцијалист

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 24.02.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Ројал Инвест има потреба за дистрибутер со Ц категорија на градежни и ентериер материјали во Скопје.

Заинтересираните треба да ја пополнат апликацијата на нашата интернет страна www.rojalinvest.com.mk/vraboti-se или да пратат CV на е-маил адреса: kariera@rojalinvest.com.mk

Само избраните кандидати во потесен круг ќе бидат контактирани.

Ве молиме без телефонски јавувања

Потребни квалификации:

  • возачка дозвола Ц категорија
КЛИКНИ