Техномаркет вработува графички дизајнер

ТЕХНОМАРКЕТ Македонија ДООЕЛ Скопје, објавува Оглас за вработување на позиција

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

Одговорности и работни задачи

Графичка подготовка за печатење на флаери, брошури, постери и сл.

Дизајн и идејни решенија на банери, GIF анимирани банери, за WEB и Facebook.

Дизајн и креативни решенија за рекламни материјали.

ШТО БАРАМЕ?

Креативно размислување

Високо развиено чувство за естетика, складност и поставеност на бои и форми

Внимание на детали и прецизност              

Почитување на зададени обврски и способност за работа со кратки временски рокови.

Потребни квалификации:

  • Одлично познавање на Adobe пакетот (Photoshop, Illustrator, InDesign), Corel Draw
  • Познавање на Adobe Premiere, Adobe After Еffect или 3D програми ќе се смета за предност.
  • Искуство во подготовка на WEB и принт дизајн.

ШТО НУДИМЕ?

Работа во модерна, растечка компанија. Компетитивна плата и услови за работа. Позитивна и флексибилна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати своето CV и портфолио да ги испратат на vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk.

КЛИКНИ