СОВЕТНИК ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

Доколку сакаш дополнување на својот личен буџет и размислуваш за стекнување и надградување на своите знаења и вештини во областа на финансиите, можност да остваруваш дополнителна заработка, да си обезбедиш приходи од дополнителен извор и да напредуваш во својата деловна кариера, ИЛИРИКА ви нуди:

 

ДОПОЛНИТЕЛНА (ХОНОРАРНА) РАБОТА ВО ИЛИРИКА (работа во Вашето слободно време), како

Советник за управување со лични финансии 

 

Според официјалните државни статистики управувањето со финансии и финансиското посредување се една од најдоходовните професии.

 

Без разлика кое е Вашето моментално занимање или професија ИЛИРИКА Ви нуди, дополнителна работа во Вашето слободно време:

  • Исклучително квалитетна финансиска едукација,
  • Проширена мрежа на деловни контакти,
  • Дополнителна месечна заработка.

 

ПРИКЛУЧИ СЕ СЕГА!

Испрати твои контакт податоци (CV и контакт телефон) на:  info-fond@ilirika.com.mk

Искуство во осигурување и поседување на лиценца за застапник во осигурувањето се смета за добра предност.

 

КЛИКНИ