Електроинженер

Фирма од Скопје има потреба за вработување на Електроинженер за проектирање, изведба и пуштање во работа на системи автоматско управување на HVAC системи за деловни и индустриски објекти.

Потребно образование: ВСС Факултет за електротехника

Работно искуство: Мин. 1-2 години искуство на исти или слични позиции.

Опис:

 • Разработка на идејни решенија за конкретен објект,
 • Изработка на идејни, основни и изведбени проекти со изработка на електрични, апликациски, функционални шеми и предмер пресметки,
 • Координација со одговорни лица за фаза машинство, електрика и архитектура, надзор и учество во изведба на локација на даден проект.

Потребни вештини:

 • Мин. 1-2 годишно искуство на иста или слична позиција,
 • Активно познавање на AutoCAD, MS Office. 
 • Активно познавање на технички англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови

Други вештини кои би биле предност:

 • Познавање на јакострујни инсталации и системи,
 • Основни познавања за системи за греење, ладење и вентилација,
 • Поседување на валидна лиценца за проектант (електротехника) на градби од “А/Б” категорија , издадена од Комора на овластени архитекти и инженери на Р.Македонија,
 • Поседување на валидна лиценца за изведба (раководител на градба) (електротехника) на градби од “А/Б” катергорија , издадена од Комора на овластени архитекти  и инженери на Р.Македонија,

Фирмата нуди:

 • Континуирано усовршување во сите области со обуки во странство (стручни, индивидулани,..)
 • Соодветна финансиска компензација
 • Динамична и интересна работна средина во проектно ориентиран тим

Кратка биографија и мотивациско писмо да се достави на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »