Се бара продавач/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Crystal Bella
  • Активен до 15.07.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка за накит за работа во продавниците на Crystal Bella во Скопје. Сите заинтересирани да испратат CV со слика на nakit_crystalbella@outlook.com. За работното време, платата и останатите информации ќе бидете контактирани од наша страна.

КЛИКНИ