Магационер

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

                                                                                    ВИТЕК Доо

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, поради нова инвестиција, има потреба од вработување на:

                                                                           МАГАЦИОНЕР

Одговорности:

 • Организатор на испораки
 • Утовар и истовар
 • Управување со вилушкар (пожелно е да поседува лиценца)
 • Контрола на готов производ

Компанијата ги нуди следните услови:

 • Конкурентна плата
 • Обезбедена храна на работното место
 • Обезбеден организиран превоз
 • Бонус за редовност
 • Групен бонус за продуктивност (со таргет)
 • Индивидуален бонус 
 • Колективно осигурување
 • Исплата  на регрес за годишен одмор согласно Закон - поради нова инвестиција на компанијата, постои можност за напредок (во однос на работната позиција и финансиски)

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на 

[најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.Сите апликации се третираат со строга доверливост.  

Самото аплицирање на огласот се смета како дејствие со кое кандидатот се согласува дека неговите лични податоци наведени во апликацијата можат да бидат чувани во базата на податоци од страна на Витек ДОО и истите може да бидат обработувани во рок од 6 месеци од денот на истекот на рокот за избор.
 

Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обраќање на е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] . ”

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »