Касиер/ки - Тетово

 • Објавен пред една недела
 • Casino Star
 • Активен до 30.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Активни огласи од Casino Star:

Касиер/ки и шанкер/ки - Бутел

КАЗИНО СТАР ТЕТОВО ВРАБОТУВА КАСИЕР/КИ


Барате интересна и перспективна работа? Бидете и вие дел од нашиот успешен тим во Казино Стар!

Казино Стар има потреба од касиери и касиерки во Тетово.

 • Работа со млад, креативен и амбициозен тим.
 • Брза и динамична работа.
 • Отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина. 
 • Искуство не е потребно, бидејки е обезбедена обука во рок од 7 дена.

Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство во казино ќе се смета за предност

Личен Профил:
Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи ќе се смета за голема предност.

Испратете CV на:

[email protected]