КОМЕРЦИЈАЛИСТ

  • Објавен на 1.2018
  • ПРОМО
  • Активен до 13.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

 РЕНОМИРАНА  КОМПАНИЈА во Македонија ВРАБОТУВА во Охрид Струга и околината.

 

ПОГЛЕДНЕТЕ што се бара и ПРИЈАВЕТЕ СЕ:

  • мин ССС,
  • способност за работа во тим,
  • мотив за напредување,
  • почеток ВЕДНАШ.

 

Обезбедено е:

  • ОБУКА+ПРЕВОЗ+БОНУС

 

За подетални информации ЗАДОЛЖИТЕЛНО е  ИНТЕРВЈУ!

КЛИКНИ