Агенти за продажба на терен

 • Објавен пред 4 дена
 • Mellon Solutions
 • Активен до 21.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Mellon Solutions:

Телефонски оператори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

 

Мелон Солушнс Дооел, како дел од Mellon Group, продолжува со успешната соработка со Македонски Телеком АД Скопје и со цел зголемување на продажниот тим има потреба од:

Агенти за продажба на терен

[реф. бр. 2020-019Direct Sales]

 

За градови / региони:

 • Неготино
 • Виница
 • Струмица
 • Радовиш
 • Делчево
 • Куманово
 • Гостивар
 • Струга

 

 

Профил на работната позиција:

 • Реализација на посети кај постоечки и потенцијални клиенти на Македонски Телеком АД Скопје со цел директна продажба на производи и услуги од портфолиото на Македонски Телеком АД Скопје или извршување на сервисни и промотивни активности;
 • Работа на терен во градовите / регионите наведени погоре;
 • Грижа за клиентите и следење на реализацијата на договорите;
 • Обезбедување високо квалитетна услуга преку следење на специфични процедури за работа.

 

Профил на кандидатот:

 • Завршено средно образование;
 • Одлични комуникациски вештини и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
 • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на MS Office;

 

Услови:

 • Скратено работно време 20 часа неделно;
 • Право на бонус согласно постигнати резултати.

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. Мелон Солушнс Дооел го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната         e-mail адреса: jobs.mk@mellоngroup.com

најдоцна 5 дена од објавувањето на огласот.

Мелон Солушнс Дооел

ул. Рузвелтова, бр.19,

1000 Скопје

 

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КЛИКНИ