Магационер

 • Објавен пред 2 недели
 • Фокус Никола ДООЕЛ
 • Активен до 23.02.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Фокус го проширува својот тим со магационери.

Способности кои се потребни :

 • Минимум ССС
 • Познавање на работа на компјутер
 • Познавање на основна документација (испратници, налози итн.)
 • Тимска работа
 • Способност за организација на сопствените работни ангажмани
 • Досегашна работа на иста или слична позиција е предност
 • Самоиницијативност и уредност при работа

Апликациите може да се пратат на [email protected]