Помошник Возач со Б категорија

За компанијата: Hello Post - најдобрата и најголема компанија за достава во Македонија! Hello Post нуди достава на писма, пакети и габаритни пратки. Hello Post има канцеларии во 36 градови низ Македонија и секојдневно ја опслужува целата земја! Најдобар партнер за било кој бизнис, домаќинство, е-трговија... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 4 недели
 • Хелло Пост ДООЕЛ
 • Активен до 15.09.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Новиот лидер на пазарот на поштенските услуги, најголемата специјализирана компанија за достава во Република Македонија, има потреба од проширување на тимот во Скопје на позицијата: 

Помошник ВОЗАЧ со Б Категорија за ноќна смена

Квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Возачка дозвола Б категорија повеќе од две години
 • Искуство со законската регулатива во сообраќајот

Опис на работни задачи:

 • Достава и земање на роба
 • Припремање, пакување, товарање на робата
 • Одговорнорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • Одговорност за товарената и вратената роба во возилото
 • Одговорност за протокот на документација (фактури, повратници и сл.)
 • Грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да испратите Ваша професионална биографија преку полето АПЛИЦИРАЈ, со назнака „ Помошник ВОЗАЧ со Б Категорија за ноќна смена” во насловот на пораката.

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
 • Работната позиција е за во Скопје