Data Science

  • Објавен пред една недела
  • Везика ДООЕЛ
  • Активен до 08.07.2020
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

DATA SCIENCE

Почетници и Експерти.

Доколку сте во акадамските професии и се занимавате статистика, математика или обработка на податоци и владеете софтвери за Data Science и би сакале хонорарни ангажмани.

Доколку имате стекнато специјализации или завршено академии од областа на Data Science и барате развој на вашата кариера и примена на вашите знаења.

Вашата експертиза и амбиции се околу:

  • Data Science, Big Data
  • Python, PowerBI, SQL
  • Математика и Статистика
  • KPI, Regression, Invariance
  • Jupyter, MongoDB, Excel...

Испратете ни ваша Биографија (CV) на нашата адреса: team@vesica.mk со назнака: DS06

КЛИКНИ