Стручен соработник за регулатива

За компанијата: Септима ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • СЕПТИМА
 • Активен до 17.02.2024
 • Позиција: Фармацевт/Фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3060-175
 • Веб: www.septima.com.mk/

СЕПТИМА ДООЕЛ

Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

бул.3-та Македонска бригада бр.92 – Скопје

Со цел понатамошно обезбедување на континуиран и долгорочен пораст и развој на компанијата и нејзините вработени, распишуваме конкурс за следната работна позиција: СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА РЕГУЛАТИВА

Услови:

 • VII-1 степен на стручна подготовка фармацевтска, медицинска или стоматолошка струка
 • Познавање на регулативата од областа на лековите, медицинските средства и додатоците во исхрана.
 • Напредно познавање на работа на компјутер (MS Windows, MS Office, Internet)
 • Одлично познавање на пишан и говорен Англиски јазик (задолжително тестирање)
 • Возачка дозвола Б категорија

Потребни вештини:

 • Воспоставување приоритет и извршување на задачи во зададен рок
 • Превземање одговорност во согласност со утврдените цели и донесување на одлуки во согласност со деловната политика на компанијата
 • Одговорност, амбициозност, иницијативност, упорност, комуникативност и флексибилност 

Доколку ги исполнувате наведените услови на конкурсот и сте заинтересирани за работа во динамичко опкружување, ние Ви нудиме добри услови за работа, стручна обука и можност за целосно изразување на вашите професионални вештини.

Ве молме Вашето CV заедно со препорака да го испратите најдоцна до  18.02.2024. на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака за која позиција конкурирате.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »