Архитект проектант

Плата од 22.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • Гемма инженеринг
  • Активен до 04.07.2022
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од:

                                        АРХИТЕКТ

Потребни квалификации, вештини и способности:

•             Високо образование Архитектонски факултет

•             Одлично познавање на AUTOCAD

•             Одлично познавање на англиски јазик

•             Ориентираност кон тимска работа

•             Организирана, иницијативна и мотивирана личност

•             Способност за работа под притисок и кратки рокови

•             Одлични организациски и комуникациски способности

•             Способност за донесување на брзи и ефикасни одлуки

- сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е- маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Kандидатите од потесниот избор ќе бидат повикани на личен разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »