Работник во Одделение за изработка на контакти со автогено гасно лемење

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

 

Компанијата ДОО Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 работник за работа во Одделение за изработка на контакти со автогено гасно лемење.

Кандидатот треба да има средно образование и да е со  работно искуство.

Работата се одвива во прва смена од понеделник до петок.

Плата по договор со можност за покачување по завршувањето на обуката и самостојното работење.