Македонијатурист АД Скопје: Заменик менаџер на Хотел "Холидеј Ин" Скопје

Заменик менаџер на Хотел "Холидеј Ин" Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Македонијатурист АД Скопје:

Бармен во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Келнер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Рецепционер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Готвач/ка во Хотел Холидеј Ин - Собар/ка во Хотел Холидеј Ин Скопје - Лондинер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Лифт Бој во Хотел Холидеј Ин - Келнер/ка во Хотел Карпош - Работник во сметководство - Рецепционер/ка во Хотел Карпош - Скопје - Хигиеничар - Келнер/ка во Хотел Белви - Шанкер/ка во Хотел Белви Скопје - Рецепционер во Хотел Белви - Собар/ка во Хотел Карпош - Келнер/ка во Хотел Карпош - Рецепционер/ка во Хотел Карпош - Скопје - Келнер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Лифт Бој во Хотел Холидеј Ин - Собар/ка во Хотел Холидеј Ин Скопје - Конференциски техничар во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Водоинсталатер - Хаус мајстор - Општ работник - Лондинер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

“Македонијатурист“ АД Скопје - Подружница  Хотел “Холидеј Ин“ Скопје има потреба од вработување на

- Заменик менаџер на Хотел "Холидеј Ин" Скопје

Потребни услови:

- Искуство со работа на PMS Hotel System Opera

- Со работно искуство од најмалку 5 години во Хотел, познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. Одлични услови за работа.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »