Шеф на економско финансиски сектор

 • Објавен пред 8 месеци
 • Виндија Интернационал
 • Активен до 21.07.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

За потребите на компанијата:

ВИНДИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ , ул. Јадранска Магистрала 47А, Скопје

Се објавува оглас за пополнување на следното работно место:

Шеф на економско финансиски сектор

 

Задачи и одговорности

Одговорност за економските работи на претпријатието (план, анализа, трошоци, калкулации итн.) Одговорност за материјално и финасиско книговодство на претпријатието (книжење, изработка на финасиски извештаи, пресметка на ДДВ и изработка на даночни пријави, пресметка на добивката итн.) Одговорност за спроведување како на интерните така и законските прописи кои се однесуваат на ова подрачје на работа.

 

Потребно Образование и вештини

 • ВСС,  од областа на економијата и финансии
 • Активно знаење на англиски или германски јазик
 • Задолжително добро познавање и работа со компјутери (excel, word)
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на сите сметководствени работи и прописи
 • Лиценца за овластен сметководител
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство над 5 години

Личен профил на кандидатот

Одговорност, високи организациски способности, наклонетост кон тимска работа, како и самостојност, иницијатива и упорнот.

Наклонетост кон економско- аналитичен пристап

Наклонетост кон финансиски работи.

Работно време  со почеток 07 часот до 15 часот ;40  часа неделно ; 8 часа дневно

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да ги испратат своите биографии (CV ) со слика, и потврда за стекнато образование  на е-меил адреса: info@vindija.mk  ,  најдоцна до 21.07.2018

КЛИКНИ