Продажни асистенти

За компанијата: CM Delta претставува збир од четири компании чија што историја датира од далечната 1992 година, и денес претставува групација со најголема понуда на машки спортски модни марки, и е генерален дисбрибутер... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ЦМ ДЕЛТА
  • Активен до 15.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЦМ ДЕЛТА:

Продажни асистенти

За потребите на новите продажните салони на TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, GANT, OVS KIDS, L'OCCITANE вработуваме продажни асистенти. 

Нудиме стабилен пакет за вработување со фиксна плата + бонус за реализирани продажби, континуирана обука на вработените, позитивна и убава атмосфера за работа во најдобрите продажни салони во Скопје.

Работа во смени, со полно работно време - 6 часа дневно.

Закажете разговор со нас на [email protected]