Правник

Финансиско Друштво ОНЕ ФИНАНЦЕ ДООЕЛ Скопје е компанија која нуди брзи и едноставни решенија за кредитирање на физички лица.

Поради брз раст на компанијата имаме потреба од зголемување на нашиот тим, и со овој оглас повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата Правник.  

Работно место: Правник -  1 работно место во Скопје

Краток опис на услови, способности / вештини за работното место:

 • Навремено и темелно исполнување на работните обврски
 • Доверливост, лојалност и прецизност
 • Професионален пристап
 • Комуникативност и тимска работа
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Завршено соодветно високо образование

Работни задачи:

 • Следење и применување на законските и подзаконските прописи, нудење на правни решенија
 • Подготовка на писмени поднесоци: договори, предлози, приговори, барања решенија, спогодби и сл.
 • Вршење административно-технички работи
 • Водење административна коресподенција
 • Подготовка на договори за вработување и други акти од областа на човечки ресурси
 • Коресподенција и застапување на компанијата пред надлежни органи и институции
 • Подготовка на предлози за платни налози до надлежен нотар
 • Подготовка на барања за извршување до надлежен извршител
 • Подготовка и испраќање на опомени до клиенти за неплатени фактури
 • Креирање мислења и одговори во врска со предмети за кои е задолжен за работа 

Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »