Оперативен работник во погон за производство на СО₂ - во Село Трн, Битола

  • Објавен пред 2 недели
  • ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 23.02.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Битола

Гео Гас ДООЕЛ Скопје ‐ Производител на СО₂

Објавува оглас за следната работна позиција:

,, Оперативен работник во погон за производство на СО₂ - во Село Трн, Битола

Работни задачи :

- Надзор и одржување на машини.

- Грижа за производи.

- Грижа за хиѓиена на работно место.

- Градење тимски дух и решавање проблеми во интерес на работењето.

- и други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации:

- Флексибилност за работа на терен.

- Средно образование..

- Позитивен однос кон промени

- Поседување возачка дозвола Б – категорија.

Потребно искуство :

Нее потребно

Напомена:

- Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со

можност за продолжување.

- САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

- Работно време Флексибилно.

Испратете го вашето СV na [email protected]  или контактирајте не на:  +389 2 3223 202.