Лифт Бој во Хотел Холидеј Ин

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

"Македонијатурист" АД Скопје има потреба од Лифт бој во Хотел "Холидеј Ин" Скопје.

 

Потребни квалификации:

 

•             Ориентиран кон успех

•             Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »