Coffee shop - Тетово

  • Објавен пред 11 месеци
  • Mulliri Vjeter
  • Активен до 27.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Тетово

Имаме потреба од 14 вработени за во Coffe Shop (женски род), во Тетово.

Информации на ФБ:  Мulliri vjeter- coffe shop

КЛИКНИ