Експерт/ка за здравје и безбедност при работа

За компанијата: Компанијата ГАМА Градба ДООЕЛ Скопје се основа во 2007 година. Со постојан и динамичен развој се издвојува како посебна гранка од компанијата Елово комерц, којашто пак се занимава со електрика и инфраструктура и е основана во 1999 год. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДГТУ ГАМА ГРАДБА ДООЕЛ:

Експерт/ка за животна средина и социјални аспекти

ДГТУ Гама Грдаба е компанија која постои на пазар 17 години и се специјализира во ниска градба има потреба од Експерт за здравје и безбедност при работа.

Работни обврски:

 • Следење и имплементација на интерните системи и процедури;
 • Следење и имплементација на законските барања од областа на безбедност и здравје при работа;
 • Администрирање и евидентирање на прашања поврзани со БЗР
 • Надзор при извршување на активности во фабриката од аспект на безбедност при работа;
 • Учество во безбедносни контроли, обуки на вработените, технички инспекции на опремата, утврдување на ризици на работните места

Работно време - во склоп на договор со можност за скратено или дополнително работно време.

Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома од релевантна област со положен стручен испит и соодветно овластување за Заштита и безбедност при работа ЗБР;
 • Работно искуство од минимум 3 години;
 • Работа со компјутери, познавање на MS Office;
 • Поседување на возачка дозвола -Б  категорија;
 • Лојалност и одговорност;
 • Кандидатот треба да биде комуникативнен и прилагодлив, подготвен за тимска работа во динамична работна атмосфера;

Потребните документи за аплицирање: CV, овластувања, потврди итн. да се пратат на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »