Шанкер\ка и келнер\ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од шанкер\ка и келнер\ка со работно искуство.

Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

Број за контакт: 026121806 ; 078306806

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »