Координатор за продажба во Хотел Холидеј Ин Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Македонијатурист АД Скопје:

Финансиски контролор во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

Хотел "Холидеј Ин" Скопје има потреба од 

Координатор за продажба

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено високо образование 
  • Претходно искуство ќе се смета за предност
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »