Комерцијалист за големопродажба

 • Објавен пред 2 недели
 • ЕНМОН дооел
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Велес

ЕНМОН објавува слободна работна позиција комерцијалист за големопродажба

 • Претходно работно искуство во продажни процеси е предност, но не е пресудно.
 • Задолжително завршено средно образование, предност високо образование
 • Познавање од office пакетот и основна работа на компјутер, мејл комуникација
 • Предност познавање дополнителен јазик /Албански, Англиски итн.../
 • 40 часа/неделно, 08:00-16:00, секоја втора Сабота неработна.
 • Плата мин. 30.000 ден 

Вашите апликации доставете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]  

барај огласи за вработување » барај останати огласи »